Ови филмови су идеални за вашу децу

Ако тражите квалитетан садржај за своју децу, али и мало слободног времена за себе, ево занимљиве компилације која ће окончати ваше бриге.

Портал Bright Side дао је неколико занимљивх предлога, од дечјих класика до анимираних филмова новијег датума. Ови ће филмови извесно забавити вашу децу, али их истовремено подучити правим вредностима.


БЕНЏИ

Нетфлиџ је направио римејк филмског класика „Бенџи“ из 1974. године и одлучио је да овог симпатичног пса прикаже у другачијем светлу. Прича прати напуштеног пса Бенџија који се спријатељи с двоје деце. Они разговарају с родитељима о могућности усвајања Бенџија, али они не желе ни да чују за то. Након тога, два криминалца киднапују децу, па њихов најбољи пријатељ Бенџи чини све да би их спасио.
                                                       Foto: Netflix
КРИСТОФЕР РОБИН

Ако желите да ваше дете научи нешто о правом пријатељству и његовој вредности, пустите му филм „Кристофер Робин“. Филм вас води у одрасли свет, у којем некадашњи дечак и пријатељ Винија Пуа Кристофер, има посао и породицу, али је несрећан. Ствари се мењају из корена када Вини Пу дође код Кристофера и замоли га да пође с њим у још једну авантуру.
                                                     

ТАЈНИ ЖИВОТ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА 2

Након што се посвађао с власником који је у њихову кућу довео џиновског чудног пса, Макс је у овом наставку спреман за већи изазов. Кејти је сада удата и има дете, што Максу отежава да се избори за пажњу. Али, убрзо се веже за дете, а истовремено помаже пријатељима у потпуно новој авантури.

                                                      Foto: thesecretlifeofpets.com

АВАНТУРЕ ТИНТИНА

Ову занимљиву 3Д авантуру режирао је Стивен Спилберг. Прича је настала као комплексан спој три стрипа о Тинтину. Главни јунак упознаје капетана Хедока с којим креће у узбудљиву потрагу за благом. Њихова авантура сигурно ће држати пажњу вашег малишана, јер су визуални ефекти потпуно очаравајући.

                                                                       

МАЛИ ПРИНЦ

Кажу да је ово један од најбољих анимираних филмова икада снимљен. Стога „Малог принца“ треба да погледају и родитељи идеца. Колико је важно да учите и имате план, пођеднако је важно да цените ствари око себе и да ризикујете. Овај филм приказује то на најлепши начин кроз марљиву и дисциплиновану девојчицу и њеног старијег комшију пуног живота.

Вежбе за правилан изговор гласа Љ   Драги моји ученици, У овом тексту ћу писати о вежбама за глас Љ, начину на који можете да веж...